Gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa
 

Kledingvoorschriften 

Volgend jaar bestaan wij 150 jaar. Dan zullen wij zowel met de recreatie als selectie overstappen naar nieuwe clubkleding.
Zodra hier meer bekend over is, zullen wij u informeren.

Bij wedstrijden, uitvoeringen en demonstraties is het voor alle leden van de toestelturn-uren verplicht om het officiële Lycurgus-Hygiëa
tenue te dragen:

Recreatieleden:

Recreatiemeisjes:

Donkerblauw turnpak met lichtblauwe strepen (met of zonder hoge hals). Te koop bij Sport en Vrije Tijd, Krommenie.
Recreatiejongens:

Marineblauwe broek (Hummel) met wit T-shirt met blauwe opdruk met Lycurgus-Hygiëa achterop. Te koop bij Sport en Vrije Tijd, Krommenie.

 Voor de selectieleden geldt:

Alle selectieleden dienen in de voorgeschreven turnkleding (een verenigingstrainingspak en turnkleding) aan de wedstrijden deel te nemen. Doen ze nog niet mee aan de wedstrijden, maar zitten ze wel in de selectie, dan is de kleding nog niet verplicht. Wedstrijdkleding en trainingspakken blijven ongeveer drie-vijf jaar in de collectie.

 Selectiemeisjes 

Zij dragen het blauwwitte pakje met contrasterende stoffen. Tijdens de demonstraties en warming-up voor de wedstrijden mag het bijpassende turnbroekje gedragen worden. Mocht in de periode van drie-vijf jaar (binnen dezelfde collectie) wedstrijdkleding te klein worden, dan is het altijd mogelijk om te kijken of er 2de handskleding te koop is.
U kunt hiervoor contact opnemen met:
sbkenter10@gmail.com

 Selectiejongens:

Zij dragen een donkerblauw singlet met contrasterende stoffen en het donkerblauwe broekje. Een lange witte (of lichtblauwe) broek is een optie, maar is niet verplicht. Mocht in de periode van drie-vijf jaar (binnen dezelfde collectie) de wedstrijdkleding te klein worden, dan is het altijd mogelijk om te kijken of er 2de handskleding te koop is.
U kunt hiervoor contact opnemen met:
sbkenter10@gmail.com

 Selectie      rhönrad en deelnemers wedstrijden rhönrad

De meisjes/dames dragen het blauwwitte pakje met contrasterende stoffen, de jongens dragen een donkerblauw singlet met contrasterende stoffen en het donkerblauwe broekje. Nieuwe leden die aan wedstrijden mee gaan doen, kunnen pakjes overnemen van de turnselectie of een nieuw pakje aanschaffen. Bij een bestelling van een nieuw trainingspak kan of een 2de hands overgenomen worden van de turnselectie (indien beschikbaar) en anders zal het trainingspak besteld worden.

 Bestellen van de selectiekleding kan doorgegeven worden aan de selectieleiding. Zij zullen contact opnemen met sbkenter10@gmail.com

 Acro      gymnastiek

De teams binnen de acro afdeling kunnen per seizoen wisselen. Elk team draagt een eigen gekozen pakje. Hiervoor kunt u overleggen met de trainster van Acro.

 Voor de selectiekleding geldt het volgende wasvoorschrift:

Wassen op de hand in lauw water met fijn wasmiddel. Niet laten inweken en niet in de droger! 

E-mailen
Map