Wij zijn gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa en heten u welkom bij onze vereniging!

Wedstrijdschema (te vinden op https://www.turnrayonzw.nl/seizoen)

Opzet turnen 


Binnen de KNGU is er een gekozen voor een andere opzet van de wedstrijden. Het rayon Zaanstreek-Waterland is nu aan het uitwerken wat de definitieve vorm wordt voor ons rayon.

Er komt een verdeling in de middenbouw/bovenbouw.

Er komen 2 individuele wedstrijden, 1 teamwedstrijd, 1 toestelkampioenschap.

De onderbouw gaat via een ander systeem deelnemen aan de wedstrijden.

Er komen weer jongens/herenwedstrijden.

Onder de overige wedstrijden vallen de springkampioenschappen, recreatiewedstrijden, toestelkampioenschappen, wedstrijd ringzwaaien.

Rhönrad Wedstrijd oefenstof

Al de bovenstaande wedstrijden worden volgens de huidige ROL gejureerd. Op dit moment werkt de “Projectgroep Vertaling CoP 2023+” aan de vertaling van de nieuwe Code of Points. Er zal ook een “Projectgroep ROL 2023+” worden ingesteld om de ROL aan te passen aan de nieuwe CoP. Meer informatie hierover volgt dit najaar. Mochten er trainers zijn die al met de nieuwe CoP aan de slag willen (oefeningen bouwen, enz.) en meer informatie willen, dan kunnen zij contact opnemen met Kirstin Heerdink of Martine van den Boogaard.

Rhönrad Promotie- degradatieregeling
Als een turn(st)er het aankomende seizoen 24 punten of meer scoort (gemiddeld over de kwalificatiemomenten) in het niveau waarin men is uitgekomen, moet men verplicht het volgende seizoen naar minimaal 1 niveau hoger promoveren. Scoort een turn(st)er het aankomende seizoen 15 punten of minder (gemiddeld over de kwalificatiemomenten) in het niveau waarin men is uitgekomen, dan mag men het seizoen daarna maximaal 1 niveau degraderen.


 
 
 
E-mailen
Map