Gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa
 

Welkom bij onze vereniging!

 Onze zomerstop gaat beginnen vanaf maandag 6 juli! Vanaf maandag 17 augustus gaan wij weer gewoon beginnen met de lessen. Een fijne vakantie gewenst!

We krijgen een berichtje van onze rhönradtrainer binnen. Boy en Laura kunnen eindelijk weer optreden en doen dat bij ons in de buurt!
Met een volledig eigen show! We willen iedereen uitnodigen om te gaan kijken en hen te ondersteunen.
Komende weekenden is er een tof Terrastival op het Hemterrein in Zaandam. Volledig Coronaproof, veilig genieten van de zon , een drankje en entertainment. Boy en Laura hebben een eigen industrie hal tot hun beschikking gekregen waar zij 30 minuten lang hun tofste acts laten zien.

 Tickets te koop via: https://www.hemtuin.nl/hemtuin/theater-carrousel/

Zaterdag 4 en zondag 5 juli

Zaterdag 11 en zondag 12 juli
14.00 - 14.30
16.00 - 16.30
18.00 - 18.30
20.00 - 20.30
Ze zijn te vinden onder 'Theater Carrousel' 
Boek snel want op=op (max. 100 pers. per show)

Turnen of gymmen in groepsverband voor elke leeftijd is mogelijk bij onze vereniging. Van peuters bij het ouder- kindgym tot senioren bij onze dames- en herengym. Ons jongste lid is nog geen twee jaar en ons oudste lid is in de tachtig. Elke les wordt gegeven door deskundige leiding.

Bent u geïnteresseerd, kijk vrijblijvend of één van de lessen iets voor u of uw kind is en doe de eerste les gratis mee. U kunt hiervoor contact opnemen met de ledenadministratie@lh-gymnastiek.nl .

Gekozen kan worden uit ouder- en kindgym, toestelturnen voor jongens, meisjes, dames en heren, rhönradturnen, keep-fit voor dames 40+ en 50+, ontspanningsgym, damestrim- en herentrimgym, acrogymnastiek, volleybal, freerunnen en aangepast sporten. Klik hier voor een beschrijving van onze lessen.

 

E-mailen
Map