Wij zijn gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa en heten u welkom bij onze vereniging!

Lid worden

Wanneer u lid wilt worden bij onze vereniging, kunt u of uw zoon/dochter eerst aan een gratis proefles meedoen. U kunt hiervoor contact opnemen met de ledenadministratie@lh-gymnastiek.nl om een datum te plannen. Het kan zijn dat er voor een les een wachtlijst bestaat.

  • Per mail vraagt u een gratis proefles aan. 
  • Pas na de gratis proefles kunt u zich inschrijven door het online inschrijfformulier aan te klikken, in te vullen en te versturen. 
  • Nadat uw inschrijving verwerkt is, ontvangt u een bevestiging. Na deze bevestiging kunt u of uw zoon/dochter direct starten bij de les.
  • Om clubkleding aan te schaffen, kunt u contact opnemen met evdv2812@hotmail.com. Zij is onze coupeuse. 
  • Ook worden er soms turnpakjes doorverkocht, daarvoor kunt u contact opnemen met  sbkenter10@gmail.com. Zij beheert de tweedehands kleding.
  • Als u het inschrijfformulier heeft ingevuld en hiervan een bevestiging heeft ontvangen, kunt u zich aanmelden voor onze ledenapp.

Dat maakt het makkelijk om contact op te nemen met de train(st)er. Hier vindt u de uitleg van de app: Ledenapp All United

Lees hier: Informatie voor een nieuw lid.

Hieronder kunt u een keuze maken uit de verschillende lessen. Klik op de lessoort voor het formulier en kies daarna voor de juiste les (tijd, dag, zaal).

Freerunnen

Gym voor Peuters en Kleuters

Meisjesturnen

Springuur

Jongensturnen

Acrogym

Rhönrad

Gym voor volwassenen


 
 
 
E-mailen
Map