Wij zijn gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa en heten u welkom bij onze vereniging!

Clubkleding voor alle leden: turnkleding en trainingspak

Voor al onze leden is clubkleding beschikbaar. Deze wordt gemaakt door Esther van der Vooren (evdv2812@hotmail.com )

De turnpakjes dienen bij aflevering betaald te worden.
Het is vanzelfsprekend altijd mogelijk om met het bestuur contact op te nemen wanneer het financiële deel problemen geeft. Dan zoeken we samen naar een oplossing.
Voor onze leden die aan de onderlinge wedstrijden deelnemen is het selectiepakje (zie hieronder) het clubtenue en dus verplicht. Nieuwe selectiekleding wordt gemaakt door Esther. Zij komt regelmatig langs bij de zaal voor een pasmoment. Dit wordt gecommuniceerd via de leiding.

Het contact voor alle kleding (nieuw of tweedehands) kan contact opgenomen worden met sbkenter10@gmail.com 

Esther van der Vooren (evdv2812@hotmail.com  ) gaat ook de recreatiepakjes ( zie hieronder) maken en er is een keuze tussen mouwloos en lange mouw. Mouwloos en lange mouw is beiden toegestaan, het is vrije keus.

Daarnaast kan het recreatiepakje natuurlijk ook tijdens de lessen gedragen worden door de selectie.

Als extra is het ook mogelijk een scrunchie (haarelastiek) en hotpants (kort broekje) bij Esther te bestellen.

Mochten er zwaarwegende redenen zijn om het turnpakje niet aan te willen schaffen, dan horen wij dat graag per mail.

Trainingspak

Tot slot hebben we besloten dat het trainingspak voor al onze leden (selectie en recreatie) beschikbaar komt maar aanschaf hiervan is voor de recreatie een vrije keus. De selectieleden worden in een nieuw trainingspak gestoken wanneer zij onze vereniging vertegenwoordigen op de wedstrijden. Hiervoor hebben we de samenwerking met onze lokale middenstander gezocht. We denken dat er ook veel recreatieleden interesse zullen hebben in dit pak. Ook voor hen is het mogelijk dit aan te schaffen via de webwinkel van Sport en Vrije Tijd, https://www.sportwinkel.nl/.

Het is ook mogelijk om hoodies, shirtjes, trainingsbroeken en sportbroekjes aan te schaffen incl. opdruk (in wit) van onze vereniging.

Acro

De acroleden zullen eigen teamkleding aanschaffen. Voor hen is alleen het trainingspak tijdens de wedstrijden een verplichting.

Jongens/heren turnen

Wel zullen zij bij Sport en Vrije Tijd een nieuw trainingspak dienen aan te schaffen.

Voor de jongens/heren recreatie zijn we aan het kijken of de opdruk op de trainingspakken ook op de witte T-shirts geleverd kunnen worden. Het korte broekje is onderdeel van de serie die kan worden aangeschaft bij Sport en Vrije Tijd.

Freerunnen

De freerunners kunnen natuurlijk ook een trainingspak aanschaffen bij Sport en Vrije Tijd. Daarnaast is er de keuze om een hoodie met een opdruk van het freerunnen aan te schaffen. We zullen inventariseren hoe groot de interesse hiervoor is. Bij interesse graag een mail naar: ledenadministratie@lh-gymnastiek.nl

Wij kunnen ons voorstellen dat u misschien nog vragen heeft. Daarvoor kunt u contact opnemen met: ledenadministratie@lh-gymnastiek.nl . 
 
 
E-mailen
Map