Gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa
 

Nieuwe kleding voor alle leden: turnkleding en trainingspak

We zijn het seizoen gelukkig weer gewoon begonnen en dat betekent dat we ook vooruit kunnen gaan kijken. Want volgend jaar bestaan we 150 jaar!
De jubileumcommissie is ook in coronatijd bezig geweest met de voorbereidingen alhoewel het toen lastig was om feestelijke activiteiten voor te bereiden. Maar nu zijn de vooruitzichten goed. Een onderdeel van ons jubileumjaar is dat we de hele vereniging (turnen, acro en Rhönrad) in het nieuw willen steken. Er zal een groot fotomoment zijn van de hele vereniging in het nieuwe jaar, dan hopen we iedereen in clubkleding op de foto te kunnen zetten. 

Al een paar maanden geleden is er een kledingcommissie samengesteld uit leden, leiding en ouders van jeugdleden.
Er is een wensenpakket vanuit de leden en leiding op tafel gelegd, er zijn meerdere bijeenkomsten geweest waarin gekozen kon worden uit kleuren en modellen. Uiteindelijk is er een keus gemaakt. Wij vinden het een mooi resultaat maar …  zoveel mensen zoveel wensen. We hopen dat iedereen het positief zal ontvangen.

Als bestuur ondersteunen we de aankoop door ieder lid tijdens het jubileumjaar 5 euro korting te geven op het pakje. Die gaat nog van genoemde prijs af. Esther komt op een aantal lessen langs om de maat te nemen. De leiding zal hier ook op de lessen aandacht aan besteden.

De turnpakjes dienen bij aflevering betaald te worden.

Het is vanzelfsprekend altijd mogelijk om met het bestuur contact op te nemen wanneer het financiële deel problemen geeft. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voor onze leden die aan de onderlinge wedstrijden deelnemen is het selectiepakje (zie hiernaast) het clubtenue en dus verplicht. Voor de selectie meisjes/dames is de kleding inmiddels bijna klaar. Zij kunnen nog een scrunchie aanschaffen tijdens onderstaande pasrondes.

Esther van der Vooren (evdv2812@hotmail.com ) gaat ook de recreatiepakjes ( zie hiernaast) maken en er is een keuze tussen mouwloos en lange mouw. Mouwloos en lange mouw is beiden toegestaan, het is vrije keus.

Daarnaast kan het recreatiepakje natuurlijk ook tijdens de lessen gedragen worden door de selectie.

De pasmomenten zijn gepland op:

 Maandag 8 november 18 - 19 uur in de gymzaal van de Pionier, Wormerveer

 Maandag 8 november 19 – 20 uur in Sportcentrum Trias, Krommenie

Woensdag 3 november 18 – 20 uur in de gymzaal op de Braillestraat, Krommenie

Donderdag 28 oktober 16-19 uur in de gymzaal op de Braillestraat, Krommenie

Zaterdag 30 oktober 9 – 13 uur in de gymzaal op de Braillestraat, Krommenie

Esther is hard aan het werk om te proberen het pakje af te hebben voor de feestmaand/decembermaand.

Mocht u het pakje en het trainingspak als cadeau willen schenken dan dient u dit bij Esther aan te geven.

Bij bestelling van het recreatiepakje voor 8 november, wordt het op verzoek geleverd voor 4/12 (vermelden bij het passen) of voor de kerst.

Als extra is het ook mogelijk een scrunchie (haarelastiek) en hotpants (kort broekje) bij Esther te bestellen.

Esther van de Vooren die de turnpakjes gaat maken voor de recreatie zal een aantal keren naar de zaal komen voor een pasronde. U bent als ouder van harte welkom om hierbij (in de kleedkamer) aanwezig te zijn. 

Mochten er zwaarwegende redenen zijn om het turnpakje niet aan te willen schaffen, dan horen wij dat graag per mail.

Wanneer uw dochter zelfstandig naar de les komt en meedoet met de passerie, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met de bestelling en betaling van het pakje.Trainingspak

Tot slot hebben we besloten dat het trainingspak voor al onze leden (selectie en recreatie) beschikbaar komt maar aanschaf hiervan is voor de recreatie een vrije keus. De selectieleden worden in een nieuw trainingspak gestoken wanneer zij onze vereniging vertegenwoordigen op de wedstrijden. Hiervoor hebben we de samenwerking met onze lokale middenstander gezocht. We denken dat er ook veel recreatieleden interesse zullen hebben in dit pak. Ook voor hen is het mogelijk dit aan te schaffen bij Sport en Vrije Tijd.

Hier vindt u een impressie van deze serie.

Het is ook mogelijk om hoodies, shirtjes, trainingsbroeken en sportbroekjes aan te schaffen incl. opdruk (in wit) van onze vereniging.

Met Sport en Vrije tijd is afgesproken dat er in de winkel gepast kan worden. Na de bestelling kan het daar ook worden opgehaald en betaald. Voor prijzen zie flyer van Sport en Vrije Tijd.


Acro

De acroleden zullen eigen teamkleding aanschaffen. Voor hen is alleen het trainingspak tijdens de wedstrijden een verplichting.

Jongens/heren turnen

Voor de jongens/heren selectie zijn we nog in overleg over eventuele nieuwe kleding. Het is nog niet duidelijk hoe de competitie zal worden opgezet, daarom willen we hen in een later stadium informeren over de kleding.

Wel zullen zij bij Sport en Vrije Tijd een nieuw trainingspak dienen aan te schaffen.

Voor de jongens/heren recreatie zijn we aan het kijken of de opdruk op de trainingspakken ook op de witte T-shirts geleverd kunnen worden. Het korte broekje is onderdeel van de serie die kan worden aangeschaft bij Sport en Vrije Tijd.

Freerunnen

De freerunners kunnen natuurlijk ook een trainingspak aanschaffen bij Sport en Vrije Tijd. Daarnaast is er de keuze om een hoodie met een opdruk van het freerunnen aan te schaffen. We zullen inventariseren hoe groot de interesse hiervoor is. Bij interesse graag een mail naar: ledenadministratie@lh-gymnastiek.nl 

Wij kunnen ons voorstellen dat u misschien nog vragen heeft. Daarvoor kunt u contact opnemen met: ledenadministratie@lh-gymnastiek.nl .

E-mailen
Map